لیفت ران چگونه انجام میشود؟ لیفت ران که با نام جراحی پلاستیک ران نیز شناخته میشود، یک جراحی زیبایی است که پزشک به واسطه ی آن پوست و چربی اضافی ناحیه ران را حذف میکنند. در بسیاری از افراد، سلول های چربی، سلولیت و پوست اضافی در ران ها جمع میشود و علی رغم ورزش و رژیم غذایی نمیتوان از شر آنها خلاص شد و میتواند ظاهر بدی را برای ران ها فراهم کند. با انجام جراحی لیفت ران میتوان به بهبود آنها کمک کرد. در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی درباره جراحی لیفت ران بیان کنیم، با ما همراه باشید.
جراحی لیفت ران یکی از روش های محبوب در پیکر تراشی یا بادی کانتورینگ است که با حذف چربی و پوست اضافه، ظاهری جوان و زیبا به ناحیه ران میدهد. افتادگی پوست ران و عدم یکنواخت بودن سطح این ناحیه از بدن ممکن است در اثر افزایش سن یا اضافه وزن ایجاد شود و به مرور خطوط یا راش های ناشی از اصطکاک را بر روی ران ایجاد کند. پزشکان با استفاده از تکنیک لیفت ران قادر به از بین بردن پوست افتاده و چربی های اضافه ران است. این روش کانتورینگ پس از کاهش وزن قابل ملاحظه یا چاقی یا در افرادی که رژیم غذایی و ورزش در کاهش بافت اضافی ران فوقانی خود موفق نبوده اند مطلوب است. اگر متعهد به حفظ سبک زندگی سالم و وزن متوسط هستید، لیفت ران میتواند به شما کمک کند تا خطوط جوانی ران مورد نظر خود را بازیابید.
لیفت ران انواع مختلفی داشته و با توجه به شرایط و خواسته های هر فرد متفاوت میباشد. انواع مختلف لیفت ران شامل موارد زیر است:
پرطرفدارترین و رایج ترین نوع لیفت ران، لیفت داخلی ران میباشد که در آن پزشک افتادگی پوست ران را از طریق برشی از کشاله ران که به سمت پایین زانو یا به سمت پشت ناحیه ران کشیده شده است، از بین میبرد.
در واقع لیفت خارجی قسمت های خارج ران را نشان میدهد و برای افرادی مورد استفاده قرار میگیرد که با قسمت های خارجی ران مشکل دارند. در این روش یک برش از ناحیه کشاله ران شروع شده و پس از آن به سمت خارج تا ناحیه ران و کمر فرد کشیده میشود.
نوع دیگری از لیفت ران مینی لیفت ران میباشد. مزیتی که این روش دارد این است که برش های کمتری نسبت به انواع دیگر لیفت ران احتیاج دارد. جراحی مینی لیفت فقط شامل برش در ناحیه کشاله ران است و برای افرادی که تنها قصد دارند، در قسمت فوقانی ران خود جراحی انجام دهند، مینی لیفت ران بهترین انتخاب است.
این روش برای افرادی که به دنبال رفع بسیاری از پوست های اضافی در تمام نواحی ران خود هستند، توصیه میشود. البته به این نکته توجه داشته باشید که لیفت عمودی ران برش های بزرگتری نسبت به انواع دیگر داشته و این برش ها تا حد زانو کشیده میشوند، به همین منظور امکان دارد پزشکان این نوع جراحی را توصیه نکنند.
ترکیب لیفت ران با لیپوساکشن بهبود چشمگیری در شکل ران ایجاد میکند. این روش پوست و چربی اضافی از جمله توده های کوچکتر چربی جدا شده را از بین میبرد. جراحی لیپوساکشن برای از بین بردن چربی های موضعی در ناحیه ران برای بهبود کانتور و شکل کلی پاها بسیار موثر است، اما مهم است توجه داشته باشید که لیپوساکشن بر حذف چربی تمرکز دارد.
در صورتی که هر یک از شرایط زیر را دارا هستید، لیفت ران برای شما مناسب میباشد:
برای جراحی لیفت ران داروهایی برای بی حسی یا بیهوشی بیمار در طول این جراحی استفاده میشود. با توجه به صلاحدید پزشک میتوان از بی حسی موضعی یا تزریق داروهای آرام بخش به بیمار استفاده کرد. الگوهای ایجاد برش در این نوع خاص جراحی متنوع هستند و بر اساس شکل فعلی ران ها، شکل هدف و ترجیح پزشک و بیمار از الگوی مناسبی استفاده میشود. بهترین روش انجام لیفت ران با برش T شکل اتفاق میافتد. در مرحله ی بعدی پس از جراحی برش ها بخیه میخورند. برای بسته شدن تمامی لایه های پوستی بخیه های عمیقی زده میشود تا از شکل جدیدی که برای ران ها ایجاد شده است محافظت گردد. کل زمان جراحی به طور متوسط حدود ۲ الی ۳ ساعت طول میکشد. پس از پایان جراحی یک لباس مخصوص به منظور فشرده سازی محل جراحی، کاهش تورم و سرعت بخشیدن به روند بهبود باید پوشیده شود.
لیفت ران مزایای متعددی دارد که از جمله مزایای زیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دوره ی نقاهت تا بهبود بخیه های زده شده زمان لازم دارد ولی فرد بعد از جراحی نیازی به بستری نداشته و میتواند به منزل بازگردد. ظرف دو هفته پس از جراحی بخیه ها کشیده میشوند و داروهایی برای کنترل درد و تورم برای شما تجویز میشود که طبق دستور پزشک باید مصرف گردند. مراقبت هایی که پس از لیفت ران نیاز است رعایت کنید، شامل موارد زیر میباشد:
هزینه جراحی لیفت ران میتواند بر اساس عوامل مختلفی از جمله موقعیت جغرافیایی، تجربه جراح، وسعت عمل و هزینه های اضافی متفاوت باشد و بسته به میزان چربی که استخراج میشود متغیر است. بنابراین نمیتوان هزینه دقیقی را قبل از بررسی های لازم مشخص نمود. افرادی که قصد جراحی لیفت ران را دارند باید برای کسب اطلاعات بیشتر با یک جراح پلاستیک واجد شرایط مشورت کنند.